Klientům poskytujeme stravování, které je v souladu se zásadami zdravé výživy a odpovídá věku a zdravotnímu stavu strávníků.


- racionální
- diabetickou
- šetřící
Denně je podávána:
- snídaně s přesnídávkou
- oběd
- svačina
- 1. večeře
- 2. večeře
Při sestavování jídelního lístku, který je připravován na devět týdnů, se snažíme plnit přání a požadavky klientů a současně dodržovat zásady správné výživy. Stravu připravujeme podle normovaných receptur, ale současně se snažíme vytvářet nové, aby jídelníček našich klientů byl pestřejší. Skladba jídel se přizpůsobuje ročním obdobím. Třeba o vánočních svátcích, Masopustu, Velikonocích je jídelníček typicky český a jsou v něm zahrnuty všechny tradiční pokrmy.
Kuchyně je vybavena moderním kuchyňským zařízením, které umožňuje přípravy technologicky náročných jídel. Příprava jídel probíhá v režimu HACCP (systém kritických bodů).
Mobilní klienti se stravují v jídelně, imobilním klientům je strava servírována na pokoji formou tabletového systému, jehož předností je udržení pokrmu v teplém stavu.